Начальник управління звернень громадян Полтавського міськвиконкому накинувся на журналіста (відео)

Скандали
Андрій Іванов16 листопада 2015 о 14:593472 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Начальник управління звернень громадян Полтавського міськвиконкому накинувся на журналіста (відео)
Ігор Верига дуже нетактовно перервав інтерв’ю журналіста «Кола» зі старим-новим мером Полтави Олександром Мамаєм.

Начальник управління звернень громадян Полтавського міськвиконкому накинувся на журналіста (відео)Приємне спілкування з чиновником

Сьогодні, 16 листопада, під час зустрічі міської влади з представниками німецького товариства міжнародного співробітництва Ігор Верига, начальник управління звернень громадян, організаційної роботи та загальних питань Полтавського МВК, чомусь не дав поставити Олександрові Мамаю питання, щодо встановлення пам’ятника Івана Мазепи. На жаль, це сталося на очах гостей із Німеччини.

До цього Олександр Федорович спокійно та виважено, як це і належить міському голові, відповів на три питання. На відео Ігор Орестович не забажав представлятися, вирахувати, хто він було нескладно. Деталі такої ганебної поведінки начальника управління звернень громадян – на відео. Єдине питання залишається: а чи завжди себе так поводить Ігор Верига, коли до нього на прийом приходять громадяни?

До теми: Мер Полтави зізнався, що йшов на вибори без передвиборчої програми

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter