Оголосили конкурс до річниці Незалежності України: про умови для всіх бажаючих

Суспільство
Юлія Обелець23 липня 2016 о 09:001054 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Оголосили конкурс до річниці Незалежності України: про умови для всіх бажаючих
Міністерство закордонних справ України розпочинає іміджевий проект до 25-ї річниці незалежності України та запрошує усіх бажаючих долучитись до відеоквесту цієї знаменної дати.

Оголосили конкурс до річниці Незалежності України: про умови для всіх бажаючихголосили конкурс до річниці Незалежності Українию. Фото – pplus.in.ua

Попереду найяскравіші дні літа – сезон відпусток та подорожей. Знімайте відео з найкрасивіших та неординарних місць України, беріть участь у конкурсі, отримайте можливість на весь світ привітати Україну з днем народження та разом з МЗС створити інтерактивний туристичний путівник маловідомими місцями нашої Батьківщини, – йдеться на Урядовому порталі.

Конкурс триватиме з 1 липня до 20 серпня.

Для участі у конкурсі потрібно:

– мати власний акаунт в Instagram;

– підписатися на офіційну сторінку МЗС України в Instagram(www.instagram.com/mfa_ukraine/);

– зняти 15-секундне відео з краєвидом місця, про яке Ви хотіли б розказати;

– розмістити відео на Вашому акаунті в Instagram з назвою та описом місця, додатихештег #ThisIsUkraine та відмітку @mfa_ukraine.

Головна умова конкурсу – показати унікальні місця України. Фото та відео загальновідомих туристичних об’єктів автоматично не будуть враховуватися при відборі.

На завершення конкурсу відберуть 25 найкращих відео для створення інтерактивного туристичного путівника маловідомими місцями України, які варто відвідати. Крім того, переможці отримають можливість взяти участь у офіційних заходах культурної дипломатії МЗС.

У День Незалежності України МЗС презентує результати проекту на своїх офіційних сторінках в соціальних мережах.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter