Олег Бех розповів, коли сформують Головне управління поліції у Полтавській області

Суспільство
Юлія Обелець27 жовтня 2015 о 17:031891 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олег Бех розповів, коли сформують Головне управління  поліції у Полтавській області
Головний міліціонер Полтавщини очікує, що після Нового року УМВС у Полтавській області стане Головним управлінням поліції у Полтавській області.

Олег Бех розповів, коли створять управління поліції Полтавської області. Фото з архіву

Під час прес-конференції в УМВС Полтавщини 27 жовтня журналісти цікавились про «перехід міліції у поліцію» та набір нових патрульних. Олег Бех зауважив, що нині ті, хто пройшов перший етап відбору, вже проходить медогляд та почали складдати іспит з фізпідготовки. Потім на них чекає тестування та співбесіда.

– Як і говорили раніше, у лютому патрульна поліція має вже вийти працювати, – сказав Олег Бех, очільник УМВС у Полтавській області. – Окрім того, 7 листопада, набирає чинності Закон про поліцію. Сьогодні визначається, хто продовжить працювати на посадах, хто не відповідає посаді, хто звільниться. До кінця року МВС має представити точну завершальну структуру поліції, тож десь після Нового року сформують наше правління, що називатиметься Головне правління поліції в Полтавській області. Але впродовж 2016 року перехідний процес ще триватиме.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter