Полтавці з вадами слуху зможуть отримувати безкоштовні правові консультації

Суспільство
Надія Труш4 березня 2016 о 13:20735 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці з вадами слуху зможуть отримувати безкоштовні правові консультації
На семінарі розповідали про права інвалідів по слуху на безоплатну вторинну правову допомогу.

Перший центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги провів семінар для полтавців з вадами слухуПерший центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги провів семінар для полтавців з вадами слуху. Фото xpress.sumy.ua

3 березня в приміщенні обласної організації українського товариства глухих Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено семінар для інвалідів по слуху на тему: «Доступ до безоплатної правової допомоги вразливих верств населення».

Семінар провели за участі голови Полтавської обласної організації українського товариства глухих Усенка Леоніда та професійного перекладача.

Директор місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас розповів присутнім про право інвалідів по слуху на безоплатну вторинну правову допомогу, про послуги, які надаються місцевим центром та порядок звернення до місцевого центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

Начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Тетяна Ражик розповіла про категорії осіб, які мають право на безоплатну правову допомогу та порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Крім того, у місті вирішили організувати постійно діючий консультаційний пункт на базі організації. Там раз на квартал працівник Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги прийматиме громадян із вадами слуху за обов’язкової участі перекладача. Всі учасники семінару отримали інформаційні матеріали.

Окрім того, після семінару голова Полтавської обласної організації українського товариства глухих Усенко Леонід та директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас підписали меморандум про співпрацю.

Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної
правової допомоги знаходиться за адресою: м. Полтава, вул. Міщенка, 2, довідки за телефоном -50-27-22, 50-27-29.

До теми: Внутрішньо переміщеним особам у Полтаві надаватимуть безоплатну правову допомогу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter