У Полтаві під облдержадміністрацією влаштували «Майдан 3.0»

Суспільство
Надія Труш15 липня 2015 о 15:111621 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві під облдержадміністрацією влаштували «Майдан 3.0»
На площі розгорнули намет, чекають ще більше учасників протесту.

Під Полтавською ОДА "Правий сектор" зібрався на «Майдан 3.0/відставка Авакова». Фото Надії Кучер

Зараз на площі під Полтавською облдержадміністрацією проходить мітинг.

Гучно заявлена акція під промовистою назвою «Майдан 3.0/відставка Авакова» поки що малолюдна. Зібралося не більше десятка людей, розгорнули намет, національний стяг та прапор «Правого сектору».

– Акція стандартна, тобто ми почали ще 11 липня після подій на Закарпатті. Наші вимоги: відставка Авакова і правління Закарпаття. Акція, яка проходить зараз, відбувається у різних містах України. Сподіваємося на підтримку від полтавців. Іти звідси не збираємося, будемо тут уночі і вдень. Зараз поки що мало людей, але думаю, згодом тут стоятиме більше, – говорить дівчина із позивним «Альтаїр.

До протестувальників від обласної влади вийшов Юрій Варченко, представник Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації. Втім, нічого конкретного чиновник не відповів. Пообіцяв доповісти про акцію керівництву.

Нагадаємо, 12 липня «Правий сектор» Полтави пікетував обласне УМВС. Люди протестували проти подій у Мукачевому, де правоохоронні органи вступили в перестрілку з «Правим сектором». Все це – через конфлікт з депутатом-регіоналом Михайлом Ланьо. Внаслідок перестрілки загинули двоє представників «Правого сектору» та чотири отримали поранення.

Нині ж вирішили влаштувати безстроковий мітинг та обіцяють не рушити з місця, поки до їх вимог не дослухаються.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter