Підприємців Полтавщини нагородили з нагоди професійного свята

Суспільство
Андрій Іванов2 вересня 2016 о 13:201540 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Підприємців Полтавщини нагородили з нагоди професійного свята
​Із нагоди Дня підприємця, що відзначається у першу неділю вересня, у Полтавській облдержадміністрації нагородили бізнесменів області.

Підприємців Полтавщини нагородили з нагоди професійного святаФоторепортаж Андрія Іванова

Підприємцям вручили почесні грамоти від різних організацій та органів влади: Полтавської ОДА, профільного департаменту, Полтавської промислово-торговельної палати, фіскальної служби та центру зайнятості.

– Для нас є великою честю нагородити вас та привітати, – звернулася до підприємців Інна Іщенко, голова департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОДА. – Дякуємо за роботу, яку ви робите, бо ви допомагаєте і атовцям, і внутрішньо переміщеним особам, і людям зі скрутним матеріальним становищем. Ваша робота – неоцінена і є важливою для нас усіх.

– Валерій Головко, голова ОДА, зараз на лікарняному, – сказав Микола Білокінь, керівник апарату Полтавської ОДА. – Але він просив мене передати слова вітання та побажання всього найкращого, витримки та терпіння в вашій роботі. Підприємці дають робочі місця, і головне – платять податки. Завдяки цьому Полтавська область росте і розвивається.

Підприємців Полтавщини нагородили з нагоди професійного свята

Валентина Кизь з Гадяча, займається підприємницькою діяльністю з 1996 року. В основному це будівельні роботи: встановлення пластикових вікон, зварювальні роботи і тому подібне. Говорить, що обласна влада підтримує підприємців постійно.

– Я спілкуюся постійно з керівництвом, якщо мені щось потрібно, мені ще ніхто ніколи не відмовляв, – говорить підприємниця. – Завжди усе добре з порозумінням з місцевою владою, яка приходить на допомогу в разі необхідності.

Читайте також: 1 вересня у країнах-сусідках: в Білорусі розповідали про війну в Україні, а в Польщі почали зі служби в костелі

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter