Полтавці підписали петицію про ремонт спуску з Білої альтанки

Суспільство
Ольга Матвієнко9 березня 2016 о 08:41902 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці підписали петицію про ремонт спуску з Білої альтанки
У місті активісти ініціюють захід «Підтримай акцію з запобігання травматизму».

Полтавці підписали петицію про ремонт спуску з Білої альтанкиМіську владу просять відремонтувати спуск із Білої альтанки

266 голосів при 250 необхідних набрала петиція до Полтавської міської ради, у якій просять відремонтувати дорогу на спуску з Білої альтанки.

Як повідомив перший заступник директора ПОБО «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» Андрій Олєйніков, подання петиції ініціювали в рамках проведення благодійної акції «Підтримай заходи з запобігання травматизму».

– Метою акції є привернення уваги суспільства до запобіганню травматизму серед населення міста Полтава в місцях пересування значної кількості людей та покращення естетичного вигляду цього об’єкту, – розповів Олєйніков.

Нагадаємо, що мешканці міста можуть оформити проблему, яка вимагає вирішення, у вигляді петиції і залишити її на сайті Полтавської міської ради.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter