Полтавці прибирають місто (фоторепортаж)

Суспільство
Андрій Іванов23 квітня 2016 о 14:271903 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці прибирають місто (фоторепортаж)
Сьогодні у місті проходить загальне прибирання

Полтавці прибирають місто (фоторепортаж)Фоторепортаж Андрія Іванова

З самого ранку, 23 квітня, полтавці прибирають місто. Деякі вийшли і о восьмій ранку і раніше, щоб встигнути потім на власні городи. Із великим завзяття йде прибирання у одному з дворів Першотравневого проспекту. Організувати людей допомогла команда ініціативних «Нова Полтава». Адже саме 23 квітня проводиться весняна Толока. Також мешканці отримали і певні інструменти та матеріали для прибирання. Тож, вони цього двору і клумби привели у порядок, і пофарбували бордюри та побілили дерева. Навіть власний будинок трохи підремонтували. Говорять, що хоч таким і мають займатися відповідні комунальні служби, але вони і самі можуть прибрати. Втім, роботи над стареньким будинком, частина якого була зведена приблизно 60 років тому, вистачає.

Поки люди самі прибрають свою прибудинкову територію, без допомоги відповідних служб, головний комунальник міста Олексій Чепурко, разом зі секретарем міськради Оксаною Деркач фарбують міст між Браїлками та Половками. Про це Оксана Деркач радісно повідомила у своєму Фейсбуці.

Читайте також: У Полтаві проходить виставка-продаж свійських тварин

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter