Полтавців закликали до «боротьби» з бурульками та нагадали про штрафи

Суспільство
Юлія Обелець28 січня 2016 о 12:501051 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавців закликали до «боротьби» з бурульками та нагадали про штрафи
Підприємцям нагадали за штрафи, а громадян закликали не бути байдужими.

Полтавці закликали до «боротьби» з бурульками та нагадали про штрафиПолтавці закликали до «боротьби» з бурульками та нагадали про штрафи. Фото – zt.20minut.ua

Несприятливі погодні умови останніх тижнів призвели до значного нагромадження снігового покриву та криги на покрівлях будинків, що сприяють утворенню бурульок та призводять до сповзання снігу.

Зусиллями комунальних служб міста здійснюються відповідні заходи по ліквідації снігу та бурульок, але для забезпечення безпеки життєдіяльності полтавців до подолання проблеми мають долучитися всі, – написали на сайті Полтавської міськради. – Не будьте байдужими! Долучайтеся до роботи по ліквідації бурульок та снігу з дахів будинків!

Також нагадали, що відповідно до ст.15 Правил благоустрою та забезпечення чистоти і порядку в Полтаві «…власники жилих, культурно-побутових, промислових та інших будинків і споруд зобов’язані своєчасно очищати покрівлі від снігу та криги».

Невиконання такої вимоги тягне за собою адміністративну відповідальність, накладання та стягнення з порушників штрафів у розмірі від 340 до 1700 гривень.