Працівники «Полтавафарм» перекрили дорогу, вимагають владу звільнити їх керівника

Суспільство
Надія Труш18 березня 2016 о 11:261375 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Працівники «Полтавафарм» перекрили дорогу, вимагають владу звільнити їх керівника
Близько сотні працівників підприємства перекрили дорогу Київ-Харків у районі авторинку в Полтаві.

Працівники «Полтавафарм» перекрили дорогу, вимагають владу звільнити їх керівника. Фото Ольги Правденки

Люди вийшли з плакатами і вимагають від обласної влади скасувати наказ про призначення керівником «Полтавафарму» Дмитра Майбороду. Про це з місця події передає наш журналіст Ольга Правденко.

Протестувальники налаштовані рішуче, обіцяють не згортати акцію, поки їх не почує обласна влада. Але поки що на мітингу немає представників влади, присутній лише Петро Ворона, екс-голова Полтавської облради.

Ще одна із причин, чому працівники скандального підприємства вийшли перекривати дорогу – бояться, що залишаться без авансу, який мають виплатити уже 22 березня. Майбороду звинувачують у тому, що він нібито заблокував усі рахунки підприємства. Не лише працівники, яких нараховується на підприємстві близько 800 можуть лишитися без авансу. «Полтавафарм» через ситуацію із зміною керівництва не може закупити інсулін.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті, деталі з мітингу з’являться згодом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter