Біленький озвучив три кроки, заплановані щодо скандального «Полтавафарм»

Влада
Надія Труш19 лютого 2016 о 12:091185 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Біленький озвучив три кроки, заплановані щодо скандального «Полтавафарм»
Голова Полтавської облради скаржиться на погрози та запевняє, що це його не зупинить.

Біленький озвучив три кроки, заплановані щодо скандального «Полтавафарм»Біленький озвучив три кроки, заплановані щодо скандального «Полтавафарм». Фотоархів

Невдовзі після скандалу, який стався між владою, активістами та колективом підприємства, голова облради Олександр Біленький зробив заяву.

Публікуємо заяву щодо ситуації, яка склалася навколо обласного комунального підприємства «Полтавафарм» без змін.

– Ситуація, що склалася навколо КП «Полтавафарм» вважаю надзвичайною подією. Купка так званих представників громадськості зірвала виробничу нараду між колективом КП «Полтавафарм», обласною державною адміністрацією та обласною радою. Під час наради ми планували заслухати звіт керівництва підприємства та розробити механізм допомоги лікарняними засобами через аптечну мережу воїнам АТО та іншим пільговим категоріям. Я чітко для себе розумію хто режисер-постановник цього шоу і кому вигідно, щоб КП «Полтавафарм» працювало в режимі тотальної корупції. Виходячи з цього я, як голова Полтавської обласної ради разом з Полтавською обласною державною адміністрацією вирішили:

1. Створити комісію в яку будуть входити експерти, депутати обласної ради, представники громадськості, щоб в якнайкоротший термін розібратися із ситуацією, що склалася на підприємстві «Полтавафарм».

2. Звернувся до правоохоронних органів, щоб вони забезпечили роботу відповідної комісії в рамках їх компетенції та надали правову оцінку діям деяких керівників підприємств.

3. Звернувся до фіскальних та контролюючих органів провести ревізію господарської діяльності підприємства та надати пропозиції обласній раді щодо удосконалення його роботи.

На мою адресу та адресу моєї сім'ї вже лунають погрози. Але жодна погроза мене не зупинить. Я разом з депутатським корпусом Полтавської обласної ради доведемо до результативного кінця розпочату справу. «Полтавафарм» буде працювати прозоро! 0 йдеться в заяві Олександра Біленького.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter