Представники комунальних установ Полтави допомагатимуть оформлювати субсидії

Суспільство
Андрій Іванов26 березня 2015 о 15:351213 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Представники комунальних установ Полтави допомагатимуть оформлювати субсидії
У Полтавській ОДА громадськість і влада обговорили субсидії щодо нових тарифів.

Представники комунустанов можливо допомагатимуть з оформленням субсидії на тарифи

Олег Пругло, перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації, зустрівся із представниками громадськості, які висловили своє незадоволення зростанням цін на електроенергію, газ тощо.

– Ми не погоджуємося з тим, що підвищуються ціни на житлово-комунальні тарифи, – говорить Володимир Голуб, голова громадської ради при обласній раді. – Це б’є по кожному. І все, що від нас залежить ми робимо. На жаль, це рішення приймає не обласна влада, а центральна. Тому ми пишемо відповідні листи і в Кабінет міністрів і до Верховної Ради України. Ціни на комунальні тарифи, як і на харчі та ліки – недосяжні для людей. Тому наше завдання сьогодні, зменшити цей тягар вартостей.

Представники комунустанов можливо допомагатимуть з оформленням субсидії на тарифиВолодимир Голуб. Фото Андрія Іванова

40-хвилинне обговорення питання субсидій: хто може їх отримати та який механізм виплати, представники громадськості внесли кілька своїх пропозицій. Зокрема, вони попросили, щоб працівники відповідних організацій ("Полтавагаз", "Теплокомуненерго" тощо) інформували людей про можливість отримання субсидій і навіть допомагали заповнити відповідний бланк-заяву.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter