Ще одну полтавку привітали з 100-річчям

Суспільство
Юлія Обелець25 січня 2016 о 13:11976 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Ще одну полтавку привітали з 100-річчям
Валентині Макарівні Воротинець 23 січня виповнилось 100 років.

Ще одну полтавку привітали з 100-річчямВалентині Макарівні Воротинець 23 січня виповнилось 100 років. Фото – rada-poltava.gov.ua

Довгожителька народилася 1916 року в с. Гавронці Диканського району в сім'ї столяра. Більшу частину свого життя пропрацювала на трикотажній фабриці. Про це повідомили на сайті Полтавської міськради, представники останньої також вітали жінку з святом.

Очільник міста вручив Валентині Макарівні квіти, спеціально приготований до ювілею торт, подяку міського голови з нагрудним знаком та подарунки.

Життя у Валентини Макарівни склалося нелегке. У 1949 році жінка втратила чоловіка, який був військовим офіцером. Але протягом усього життя поруч були люблячі діти, які завжди підтримували свою маму. Сьогодні ювілярка має трьох дітей, чотирьох онуків та сімох правнуків.

Ще одну полтавку привітали з 100-річчям

Не дивлячись на такий поважний вік, у Валентини Макарівни гарне самопочуття та чудова пам'ять. Допомагає донці по домогосподарству. Суботнього ранку любу маму, турботливу бабусю і прабабусю вітала велика, дружна родина.

Нагадаємо, що цього місяця 100 років виповнилось і полтавці Василині Степанівні Тимошенко

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter