Списки нардепів-прогульників публікуватимуть в «Голосі України»

Суспільство
Надія Труш6 вересня 2016 о 17:381007 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Списки нардепів-прогульників публікуватимуть в «Голосі України»
6 травня в апарат Верховної Ради був переданий список народних депутатів, які не відвідують засідання парламенту.

Списки нардепів-прогульників публікуватимуть в «Голосі України»Списки нардепів-прогульників публікуватимуть в «Голосі України». Фото paragraf.net.ua

Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що з 7 вересня подаватиме для публікації в газеті «Голос України» списки депутатів, які відсутні на засіданнях парламенту. Про це він сказав сьогодні на пленарному засіданні парламенту, йдеться у повідомленні Інституту масової інформації.

– Із завтрашнього дня я зроблю те, що обіцяв: буду публікувати в газеті «Голос України» прізвища тих депутатів, які відсутні під час засідань, які іноді розповідають, де «тусується» голова Верховної Ради, але під час розгляду ключових оборонних законопроектів їх в залі немає. Їх вітром здуває, на прес-пойнтах і на ефірах сидять, – зазначив Парубій.

Перед цим, під час виступу представників фракцій, лідер фракції Батьківщина Юлія Тимошенко заявила, що після послання Петра Порошенка президент, спікер і прем'єр-міністр пішли, очевидно, «підняти келих за відкриття сесії».

Свою заяву Парубій зробив після того, як в залі не вистачило голосів за те, щоб в середу, 7 вересня, весь день працювати в комітетах.

Пропозиція працювати завтра в комітетах спікер пояснив тим, що накопичилася велика кількість законопроектів, які необхідно розглянути в сесійній залі, а також тим, що завтра керівництво парламенту і частина народних депутатів візьмуть участь в міжнародних заходах.

6 травня в апарат Верховної Ради був переданий список народних депутатів, які не відвідують засідання парламенту.

21 квітня спікер парламенту заявив, що більше не буде підписувати депутатам відрядження в період роботи в пленарному режимі. Парубій зазначив, що депутати своїм невідвідування пленарних засідань виявляють неповагу до українського суспільства.

До теми: Депутати-прогульники знову просять полтавців обрати їх до міської ради

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter