У Лубнах на ремонт аварійного моста потрібно 110 мільйонів гривень

Суспільство
Надія Труш21 червня 2016 о 18:241336 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Лубнах на ремонт аварійного моста потрібно 110 мільйонів гривень
Шляхопровід на самому в'їзді у Лубни у аварійному стані. Та незважаючи на це рух транспорту через нього зупинити не вдається - мостом їздять не лише легкові автомобілі, а й вантажівки.

У Лубнах на ремонт аварійного моста потрібно 110 мільйонів гривеньУ Лубнах на ремонт аварійного моста потрібно 110 мільйонів гривень. Фото oblrada.pl.ua

Про це йдеться на офіційному сайті Полтавської облради.

– Ми вже давно звертаємось до усіх органів влади, попереджаючи про можливу біду. Ремонтувати міст потрібно лише капітально, а це для місцевого бюджету непідйомна сума - за попередніми оцінками 110 мільйонів гривень, – розповідає начальник філії «Лубенський райавтодор «ДП Полтаваоблавтодор» Анатолій Цимбал.

Аварійний проїзд оглянув голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький під час своєї робочої поїздки до Лубенського району, спільно з депутатами обласної ради Владиславом Мостовенком і Ларисою Сухопар.

– Ситуацію потрібно виправляти терміново, і дуже дивує, чому до цього часу на неї закривали очі у владних кабінетах, - вважає голова обласної ради Олександр Біленький. – Ми домовились першим кроком реально звести до мінімуму користування цим мостом, організувати, спільно з облавтодором, раціональний об'їзд аварійної ділянки. Далі треба шукати кошти на новий шляхопровід, бо далі так справа продовжуватись не може. Це ж, без перебільшення, людські життя! За попередніми оцінками лише на виготовлення проекту потрібно 1,5 мільйони гривень! Відповідь на проблему — співфінансування, при чому активно потрібно залучати саме кошти державного бюджету! – сказав голова обласної ради.

До теми: Спорткомлекс у Гребінці хочуть передати у держвласність

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter