У Лубнах школярі і пенсіонери в’язали шкарпетки бійцям АТО

Суспільство
Надія Труш13 жовтня 2015 о 12:041133 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Лубнах школярі і пенсіонери в’язали шкарпетки бійцям АТО
Учні Лубенської школи №2 разом із пенсіонерами долучилися до акції «Зв’яжи шкарпетки солдату».

У Лубнах школярі і пенсіонери в’язали шкарпетки бійцям АТОУ Лубнах школярі і пенсіонери в’язали шкарпетки бійцям АТО. Фото з сайту lubnyrada.com.ua (3 шт)

Діти і кілька десятків жінок поважного віку розгорнули свій фронт роботи – в’язали шкарпетки для українських військових. Захід ініціювала Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ», йдеться на офіційному сайті Лубенської міськради. Це уже не перша подібна акція.

– Наш проект діє вже рік. Самотні люди поважного віку, пенсіонери можуть прийти до нас, і ми надамо допомогу, розважимо, займемо корисною справою, в якій вони проявлять свої таланти та вміння. Так у нас і виникла ідея провести акцію для допомоги воїнам АТО, а саме – нав’язати солдатам теплих вовняних шкарпеток, – говорить керівник проекту Олександр Чепур.

Акція пройщла в приміщенні центральної районної бібліотеки ім. В.Малика. Зв’язали два десятки шкарпеток.

У Лубнах школярі і пенсіонери в’язали шкарпетки бійцям АТО

– Бібліотека має давню традицію проведення різного роду заходів для осіб похилого віку: гуртки, навчання, зустрічі відвідують пенсіонери різного віку. Для них це можливість спілкуватись з молоддю, – говорить працівник бібліотеки Тетяна Сафронова.

У Лубнах школярі і пенсіонери в’язали шкарпетки бійцям АТО

Нитки для в’язання бабусі отримали завдяки участі у проекті «Надання підтримки, допомоги та сприяння розвитку активності людей похилого віку, особливо тих, хто постраждав від націонал соціалізму», що реалізується за підтримки Німецького федерального фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє»в рамках програми «Місце зустрічі: Діалог».

До теми: У Пирятині переселенців вчать самодопомозі

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter