У Лубнах відкрили центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Суспільство
Надія Труш27 липня 2015 о 10:221442 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Лубнах відкрили центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги
Люди незахищених категорій зможуть отримати кваліфіковану юридичну допомогу, і представництво своїх інтересів у судах.

У Лубнах відкрили центр з надання безоплатної вторинної правової допомогиУ Лубнах відкрили центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Фото dailylviv.com

У Лубнах відбулася прес-конференція керівництва Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Полтавській області, Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Лубенського міського голови на тему «Безоплатна правова допомога – захист індивідуальних прав. Питання розвитку системи». Про це йдеться на сайті Лубенської міськради.

Організатори проекту презентували новий етап у забезпеченні безоплатної правової допомоги для населення, пов'язаний із представництвом їхніх інтересів у цивільних та адміністративних судових спорах. У Лубнах це перший центр, подібні уже діють у Полтаві і Кременчуці.

Міський голова Олександр Грицаєнко зазначив, що відкриття такого центру в Лубнах має особливе значення, оскільки люди незахищених категорій матимуть можливість отримати кваліфіковану юридичну допомогу, а то й представництво своїх інтересів у судах.

Звернутися за юридичною допомогою можна за адресою м. Лубни, вул. Радянська, 159, контактний телефон (05361) 61-120, електронна адреса lubny.poltava@legalaid.gov.ua.

Під юрисдикцію центру підпадають не тільки Лубни, а й міста Комсомольськ та Миргород, райони Полтавської області: Гадяцький, Гребінківський, Лохвицький, Лубенський, Миргородський, Оржицький, Пирятинський,. Хорольський та Чорнухинський.

До теми: У Полтаві міліція безкоштовно викликає затриманим адвокатів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter