У Миргороді призначили нового головного поліцейського

Суспільство
Надія Труш16 листопада 2015 о 16:141515 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Миргороді призначили нового головного поліцейського
Керівником миргородської поліції став Василь Овчаренко.

У Миргороді призначили нового головного поліцейськогоВасиль Овчаренко. Фото myrgorod.pl.ua

16 листопада на апаратній нараді міський голова Сергій Соломаха представив нового начальника Миргородського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області – Василя Овчаренка. Про це йдеться на офіційному сайті Миргородської міськради.

Василь Овчаренко народився та виріс в селі В’язівок Лубенського району Полтавської області. В органах внутрішніх справ з 1980 року. Професійний шлях пройшов, починаючи сержантом моторизованого взводу відділу внутрішніх справ, після цього працював у різних підрозділах в Кременчуцькій, Полтавській, Львівській та Одеській областях. Має звання "полковник" поліції.

Новопризначений керівник відділу запевнив у тому, що докладе усіх зусиль для того, щоб робота підпорядкованого підрозділу (до нього входять Миргородський, Хорольський, Великобагачанський та Шишацький райони) була організована на належному рівні.

До теми: Полтавська поліція працює в посиленому режим через імовірні теракти в України

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter