У Миргороді з нагоди Дня захисту дітей проведуть фестиваль

Суспільство
Надія Труш12 травня 2016 о 15:031074 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Миргороді з нагоди Дня захисту дітей проведуть фестиваль
Талановитих дітей та молодь Полтавщини запрошує ХІХ обласний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Миргородський квітограй».

У Миргороді з нагоди Дня захисту дітей проведуть фестивальУ Миргороді з нагоди Дня захисту дітей проведуть фестиваль. Фото zoda.gov.ua

1 червня у Миргороді відбудеться обласний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Миргородський квітограй», присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Про це йдеться на офіційному сайті Миргородської міськради.

Мистецький захід має на меті популяризацію дитячої творчості, створення умов для вдосконалення виконавської майстерності та підтримки обдарованої молоді. На фестиваль-конкурс запрошуються дитячі та юнацькі колективи, окремі виконавці віком від 5 до 17 років.

Конкурс проводиться у трьох вікових категоріях:

молодша група – 5 – 9 років;

середня група – 10 – 13 років;

старша група – 14 – 17 років.

На фестивалі будуть номери: хореографії (сучасна, народна, класична, спортивна); вокалу (естрадний, народний, академічний); дуети, тріо, квартети, ансамблі.

Заявки приймаються до 25 травня включно за адресою: Миргород, вул. Сорочинська, 14А, Відділ культури і туризму Миргородської міської ради, тел/факс: (05355) 5-20-69.

До теми: У Полтаві відбувся фестиваль писанок (ФОТО)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter