У Полтаві Монументу Слави повернули прапор та банер з гаслом (фото)

Суспільство
13 лютого 2015 о 08:0344338 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві Монументу Слави повернули прапор та банер з гаслом (фото)
У Корпусному парку Полтави відбулась анонсована у мережі Фейсбук подія по відновленні справедивості - встановлення прапора України та баннера “Слава Україні” на пам’ятник Слави, які нещодавно вночі були зняті невідомими.

Подія 12 лютого зібрала близько п’ятдесяти активістів та перехожих. Молоді було мало.

Нагадаємо, минуло разу ці атрибути почепили в кінці серпня 2014 року, та днями вони зникли.

Встановлення прапора та баннера відбувалось за допомогою автомобільної вишки.У Полтаві Монументу Слави повернули прапор та банер з гаслом (фото)

Під час встановлення присутні співали гімн України, вигукували гасла “Слава Україні. Героям слава!”, “Україна понад усе” та “Путін **ло!”

Серед розмов учасників заходу можна було почути звинувачення міського голови Мамая у знятті прапора і сепаратизмі. Люди переконані, що це відбулось за його наказом. Ні підтвердити, ні спростувати ці звинувачення не було кому, бо міська влада цю подію проігнорувала.

Близько 15.30 біля пам’ятника з’явився голова Полтавської облради Петро Ворона. Затримався не на довго, а на питання про доречність прапора на головній візитівці міста відповів, що на його думку, замість орла треба встановити тризуб, а памятник має прославляти героїв Небесної сотні та героїв АТО.

Також активісти пообіцяли встановити біля пам'ятника флагштоки з прапорами України, Євросоюзу, Полтавської області та Полтави.

Текст та фото Євгенія Маслака

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter