​У Полтаві надають юридичну допомогу соціально незахищеним громадянам

Суспільство
Андрій Іванов11 серпня 2015 о 18:401042 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ​У Полтаві надають юридичну допомогу соціально незахищеним громадянам
В місті працюють два центри, які прийняли вже 50 заявок.

У Полтаві надають юридичну допомогу соціально незахищеним громадянамАндрій Помазанов. Фото: uk.wikipedia.org

Про безоплатну юридичну допомогу соціально незахищеним верствам населення: пенсіонерам, інвалідам та ветеранам війни, учасникам антитерористичної операції, розповідали сьогодні у Полтаві.

Андрій Помазанов, радник міністра юстиції України, нардеп, розповів, що в неї входить консультування та надання адвокатів. Вони на безоплатній основі надаватимуть допомогу громадянам, які її потребують.

– Власне, цю ініціативу профінансували у розмірі 300 мільйонів гривень уряди України та Канади, – розповів Андрій Помазанов. – Це абсолютно професійна і якісна допомога, не дивлячись на те, що громадяни за неї не платитимуть. Адже зусилля адвокатів оплачуватиме держава.

Попит на таку допомогу є, говорить нардеп. У Полтаві, в двох центрах, прийнято більше ніж 50 заявок на таку допомогу. З них 10 вже обробили. Загалом з першого липня відкрили 100 подібних центрів.

В Полтаві центри надання допомоги знаходяться за адресами вилиця Міщенка, 2 та Фрунзе 10/8.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter