У Полтаві нагородили переможниць конкурсу «Успішна жінка Полтавщини» (ФОТО)

Суспільство
Ольга Матвієнко8 червня 2016 о 11:452023 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві нагородили переможниць конкурсу «Успішна жінка Полтавщини» (ФОТО)
Визначили найуспішніших жінок Полтавщини. Журі обирало кращих із кращих.

Жінка – не тільки берегиня роду, а й успішний працівник – підприємець, учитель, правоохоронець. Під таким гаслом утретє в Полтавській області провели конкурс «Успішна жінка Полтавщини».

У Полтаві нагородили переможниць конкурсу Успішна жінка Полтавщини Обрали переможниць конкурсу «Успішна жінка Полтавщини». Фото Ольги Матвієнко

Із 58 претенденток обрали переможниць у 16 номінаціях. Нагородження відбулося 7 червня в міському Будинку культури. Цьогоріч конкурс мав неабиякий успіх і більший масштаб:

– Ми наслідуємо міжнародний приклад. Журнал «Forbes» оголосив ім’я найвпливовішої жінки у світі. Нею стала Ангела Меркель, канцлер Німеччини. Цим конкурсом ми популяризуємо жінку, як берегиню роду і як успішну жінку чи то у викладацькій діяльності, чи то у бізнесі, чи в будь-якій іншій галузі. Минулого року номінацій та номінанток було удвічі менше, ніж цього року, – розповів Роман Товстий, заступник голови Полтавської ОДА.

За словами Романа Товстого задача в журі була не проста, адже кожна і претенденток мала все для перемоги. Робити вибір доводилося серед кращих із кращих.

У Полтаві нагородили переможниць конкурсу Успішна жінка Полтавщини Роман Товстий вручив нагороду Людмилі Бриновій, мамі 13 дітей

Конкурсантки говорять: жінка повинна знайти своє місце у цьому світі й уміти отримувати від роботи не тільки заробіток, а й задоволення. Тоді така робота приноситиме і більший результат, і користь суспільству.

Одна із номінанток Наталія Гранчак – координатор та засновниця однієї із найбільших громадських волонтерських організацій міста «Команда небайдужих»:

– Жінка повинна знайти своє місце у цьому світі і відчувати радість від того, що вона робить. Дуже важливо знайти місце не просто для заробітку, а де ти можеш приносити користь суспільству. Громадська організація «Полтавський батальйон небайдужих» подала мою кандидатуру на номінацію «Успішна жінка Полтавщини – громадський діяч». Але потрібно робити справу не для того, щоб десь виграти. Стати успішною – означає, що команда працювала дуже вдало, і як наслідок, голова організації посіла якесь місце, – наголошує Наталія Степанівна.

Багато із переможниць завдячують своїм успіхом не тільки хорошій команді, а й підтримці рідних. Жанна Мирошниченко, депутат Полтавської районної ради та директор підприємства, крім усього – мама чотирьох дітей. У руках тримає нагороду як кращий працівник малого та середнього бізнесу.

– Хочу бути корисною своїй громаді, я живу і працюю для людей. Номінуватися мені найпершими запропонували мої близькі. І найголовніше, за що я вдячна, що мене підтримує моя родина. Навіть найменший син, трьохрічний Мирончик, знає, що мамі потрібно допомогти або, що я втомилася і треба перепочити. І якби не було такої підтримки, то і результат був би двічі менший, – зазначає жінка.

У Полтаві нагородили переможниць конкурсу Успішна жінка Полтавщини Номінантки категорії «Успішна жінка Полтавщини – громадський діяч»

Переможниці ІІІ Обласного конкурсу «Успішна жінка Полтавщини»:

«Успішна жінка Полтавщини – діяч культури та мистецтва» – Пілюгіна Ольга Євгеніївна, Решетилівський район. Українська художниця, член Національної спілки художників України та Національної спілки майстрів народного мистецтва України.

«Успішна жінка Полтавщини – громадський діяч» – Легкобит Надія Іванівна Приватний підприємець, Чутівський район. Голова ГО «Об’єднання патріотів Чутівщини «ХТО ЯК НЕ МИ», член ГО «Ліга громадських організацій «Громада волонтерів Полтавщини», полтавського волонтерського корпусу патріотів України.

«Успішна жінка Полтавщини – працівник охорони здоров’я» – Карпенко Ніна Миколаївна, завідувач акушерським відділенням Полтавської ЦРЛ.

«Успішна жінка Полтавщини – працівник сфери соціального захисту населення» – Сухонос Наталія Василівна, модератор семінарів для людей похилого віку; організатор роботи по благодійній та гуманітарній допомозі воїнам АТО; ініціатор запровадження в м. Лубни автотранспортної послуги для людей з обмеженими можливостями «Соціальне таксі».

«Успішна жінка Полтавщини – керівник підприємства» – Карнаух Надія Василівна. Із 1960 року працює на заводі «Мрія», неодноразово обиралася депутатом районної ради.

«Успішна жінка Полтавщини – працівник малого та середнього бізнесу» – Мирошниченко Жанна Миколаївна, директор ТОВ «Тростянецький млин», депутат Полтавської районної ради.

«Успішна жінка Полтавщини – військовослужбовець та працівник Збройних сил України» – Фалєєва Юлія Олександрівна, психолог Головного управління ДСНС України у Полтавській області.

«Успішна жінка Полтавщини – працівник правоохоронних, судових органів, юстиції та адвокатури» – Жувак Світлана Іванівна, начальник Котелевського районного сектору кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Полтавській області.

«Успішна жінка Полтавщини – працівник засобів масової інформації» – Пузина Наталія Василівна, головний редактор районної газети «Колос», Кобеляцький район.

«Успішна жінка Полтавщини – працівник комунальної сфери» – Туник Алла Петрівна, Котелевський район. Має 24 роки стажу роботи на комбінаті комунальних підприємств. За її активної участі у благоустрої селища за результатами щорічного Всеукраїнського конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» Котельва посіла ІІІ місце.

«Успішна жінка Полтавщини – працівник сфери обслуговування населення» – Петренко Людмила Олексіївна, Котелевський район. Приватний підприємець, косметолог, активний громадський діяч, постійно надає благодійну допомогу бійцям АТО, хворим дітям, допомагає дошкільним навчальним закладам Котелевського району.

«Успішна жінка Полтавщини – працівник освіти і науки» – Юдіна Наталія Вікторівна, учитель фізики Полтавської гімназії № 33. 30 учнів Наталії Вікторівни за останні 3 роки стали переможцями міських, обласних та Всеукраїнських олімпіад з фізики.

«Успішна жінка Полтавщини – працівник агропромислового комплексу» – Меріуц Олена Дмитрівна Головний, агроном ТОВ «Елеватор «Чиста Криниця», Новосанжарський район.

«Успішна жінка Полтавщини у галузі фізичної культури та спорту» – Дойнікова Анастасія Йосипівна, пенсіонерка з м. Миргород. яка 12 разів здолала «100 км. за 24 годин по поясу слави» (м. Одеса), Чемпіонка України з лижних перегонів серед ветеранів з 1995 по 2016 р., учасник щорічного підйому на Говерлу «Говерліана», у 71 рік піднялась на гору Ельбрус, а в 75 – на гору Казбек.

У Полтаві нагородили переможниць конкурсу Успішна жінка Полтавщини Анастасія Дойнікова на сцені і з трьома медалями, а вдома має їх чотири кілограми

«Успішна жінка Полтавщини – представник органів виконавчої влади та місцевого самоврядування» – Довга Наталія Володимирівна, Бродщинський сільський голова Кобеляцького району. Має 15 років стажу на державній службі, організатор масових суботників, відкриття меморіальної дошки на честь загиблого Героя в Іловайському котлі Володимира Вільковського.

«Успішна жінка Полтавщини» – «Берегиня роду» Бринова Людмила Іванівна, м. Полтава. Музичний працівник НВК «Калинонька» №3, мама 13 дітей, має почесне звання України «Мати-героїня».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter