У Полтаві пиляють аварійні дерева так, що аж ламають паркани (ФОТО)

Суспільство
24 червня 2015 о 17:311535 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві пиляють аварійні дерева так, що аж ламають паркани (ФОТО)
Сьогодні Червоний Шлях на вухах: у парку в центрі селища та за гуртожитком валять аварійні дерева.

Звуки бензопили чути зрання, цікавих дітлахів – хоч відбавляй, а маршрутки та автобуси мусили змінити свій курс – огинають парк з іншого боку.

У Полтаві пиляють аварійні дерева так, що аж ламають паркани (ФОТО)Через спилювання дерев страждають паркани. Фото Ніни Король

Не обійшлось і без інциденту: спиляне дерево впало на паркан та сортову сливу. Паркан, який господар поставив минулого літа, затріщав, а слива стоїть з обламаними гілками та обтрушеними плодами. Власник про це дізнався телефоном від сусідів. Звістка, звісно, не порадувала, адже валили через дорогу, а перепало його обійстю.

– Мабуть, економлять бензин, бо валять бруси дерева метрів по 4, я їх попереджував, підходив, що будинки ж близько! – каже очевидець Руслан. – Але комунальники не зважали на мої слова, і так і сталось – поламали людям паркан і сливу.

Чим закінчиться історія з парканом, дізнаємось пізніше. Нині ж одні пиляють, інші тягають гілки, діти бавляться. Ніяких попереджувальних знаків, що рух перекрито, немає.

– Ми постараємось прибрати за сьогодні, – сказали хлопці, що вантажать гілки на машину, – ми найняті, нам сказали треба таке от зробити сьогодні, а на кого ми працюємо – не в курсі. Уперше за 13 років я бачу, як на Червоному Шляху так ліквідовують аварійні дерева, хоча там і дитячий майданчик, і парк, але до цього року було байдуже комунальникам до небезпечних дерев. Чомусь здається, не дарма саме зараз – вибори мера не за горами.

Ніна Король

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter