У Полтаві провели благодійний бал (оновлено – фоторепортаж та відео)

Суспільство
Андрій Іванов4 червня 2016 о 10:222317 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві провели благодійний бал (оновлено – фоторепортаж та відео)
Гроші зібрані на дійстві планують спрямувати на побудову реабілітаційного центру для дітей зі Сходу та сиріт в Решетилівському районі.

У Полтаві провели благодійний бал (фоторепортаж)Фоторепортаж Андрія Іванова.

Організатори мають на меті відновити нефункціонуючий піонерський табір в селі Сухорабівка. Для цього потрібно відновити кімнати, столові, медичні кабінети, ігрові, спортивні майданчики та облаштувати територію (ландшафт, парк і побудувати храму). На усе це планують зібрати 57 мільйонів гривень.

Бал проходив, вчора, 3 червня, у Полтавському обласному театрі імені Гоголя. Бал відкривали танцюристи УМСА танцювального колективу «Орхідея» постановка Free Life (Маким Апушкін і Ксенія Апушкіна). На гостей дійства чекали танцювальні та вокальні номери.

Зокрема виступала переможниця другого сезону шоу «Україна має талант» Олена Ковтун. Танці ставили хореографи-постановники шоу-дует «Free Life» артисти севастопольського академічного танцю В.Єлізарова, солісти гастрольних турів Німеччини, Австрії, Китаї, Франції, Норвегії, Іспанії. Постановники шоу і мюзиклів в Туреччині.

Також присутні побачили хореографічну танцювальну казку (на відео) від учасників театру танцю «Гармонія» з Решетилівки. Солісти - учасники танцювального колективу «Орхідея».

Організатори благодійного балу Маргарита Токар, Ольга Романова, Юлія Шевченко та Олег Слизько звернулися до присутніх з вітальним словом. На екрані показували в деталях стан табору зараз та яким його планують зробити у майбутньому. Скільки коштів вдалося зібрати завдяки світському заходу, дізнаємося згодом.

Читайте також: Відпочиваємо на морі: скільки коштує, як доїхати та чому віддають перевагу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter