У Полтаві встановлять рекорд України, яким допоможуть учасникам АТО

Суспільство
Юлія Обелець14 травня 2016 о 12:201109 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві встановлять рекорд України, яким допоможуть учасникам АТО
10 атлетів-військовослужбовців понесуть 3-тонний макет України дистанцією у 25 метрів.

У Полтаві встановлять рекорд України, яким допоможуть учасникам АТОУ Полтаві встановлять рекорд України, яким допоможуть учасникам АТО. Фото – abu.org.ua

21 травня на Театральній площі у Полтаві відбудеться незвичайна акція, яка покликана допомогти у мирному житті учасникам АТО та їх родинам. 10 атлетів військовослужбовців пронесуть 25 метрів 3-тонний макет України, і таким чином встановлять новий рекорд України у цьому виді силових змагань.

У Полтаві встановлять рекорд України, яким допоможуть учасникам АТОІнформація та афіша надана Полтавською облрадою

Сам захід складатиметься з двох частин: після вправ атлетів, учасникам бойових дій Полтавщини урочисто вручать спеціальні соціальні картки.

– Цей новітній крок у питанні соціального забезпечення наших атовців, розроблений активістами ВО "Всеукраїнське Об'єднання учасників АТО "УКРАЇНЦІ - РАЗОМ!". Через таку картку усі бажаючі підприємці і бізнесмени без особливих зусиль зможуть надавати допомогу нашим захисникам через знижку у магазинах, торговельних мережах. І надалі ми будемо сприяти розширенню кола учасників цієї програми, –поділився планами проекту голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.

– 25 метрів для атлетичної акції – дистанція не випадкова,– розповіли про захід його організатори. – Цого року нашій державі 25 років. І ми хочемо показати, що Україна - неподільна, єдина наша держава. І лише спільними зусиллями, разом, ми зможемо її захистити і зберегти.

– У макеті України,який будуть нести атлети, і Луганська область, і Донецька область, і Крим – неподільна територія України. І таким чином ми хочемо показати, що патріотичний дух українців, наших спортсменів також неподільний. Адже сьогодні найголовніше завдання – зберегти цілісність України і мир на нашій землі, – зазначив організатор акції, голова Гадяцької РДА Олексій Матюшенко.

Читайте також – Президент підписав Закон України щодо соціального захисту резервістів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter