У Полтаві з орла зникли обидва прапори та транспарант (фотофакт)

Суспільство
Юлія Обелець27 серпня 2015 о 09:512552 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві з орла зникли обидва прапори та транспарант (фотофакт)
Державний стяг України, червоно-чорний прапор протестної боротьби та плакат з гаслом «Слава Україні! Героям слава!» зникли з монумента Слави.

У Полтаві з орла зникла обидва прапори та транспарант (фотофакт)У Полтаві з орла зникла обидва прапори та транспарант. Фото Тетяни Цирульник

Ще вчора, 26 серпня, на монументі Слави височіли оновлений синьо-жовтий стяг, транспарант з гаслом «Слава Україні! Героям Слава!» та нещодавно встановлений червоно-чорний прапор.

У Полтаві з орла зникла обидва прапори та транспарант (фотофакт)До 27 серпня. Фото Юлії Обелець

27 серпня всі три атрибути зникли. Активісти в соцмережах твердять, що стяги та плакат зняли невідомі уніч з 26 на 27 серпня.

У Полтаві з орла зникла обидва прапори та транспарант (фотофакт)Сьогодні, 27 серпня атрибутів уже не побачити. Фото Тетяни Цирульник

Ми спробували поцікавитись у міського голови Полтави, можливо, йому щось про це відомо. Але Олександр Мамай поки що не бере слухавку.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter