У полтавському ЦНАПі хочуть створити електронну чергу

Суспільство
Ольга Правденко27 липня 2015 о 18:201407 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У полтавському ЦНАПі хочуть створити електронну чергу
Електронна черга та електронний документообіг допоможуть заощадити час відвідувачів.

У полтавському ЦНАПі хочуть створити електронну чергуАдміністратори ЦНАПу

Про роботу Полтавського та районних ЦНАПів говорили сьогодні, 27 липня, на апаратній нараді в голови Полтавської ОДА.

– Полтавський Центр надання адміністративних послуг наразі (ЦНАП) надає 93 послуги. Збільшується постійно кількість адміністраторів. При створенні центру їх було 8, нині – 19. У планах збільшити їхню кількість до 25 для ефективного обслуговування населення міста, – говорить Олексій Шабатько, заступник начальника управління адміністративних послуг Полтавської міської ради - начальник відділу «ЦНАП». – Центр працює і в суботу, а двічі на тиждень з 8 до 20.00 без перерви на обід. Кількість наданих послуг за перше півріччя 2015 року у порівнянні з 2014 роком збільшилося на 250 %.

У ЦНАПі планують запровадити електронну чергу та електронний документообіг, що підвищить обробіток документів.

Олексій Шабатько переконує, що ЦНАП створює комфортні умови для відвідувачі, як приклад наводить те, що у всіх приміщеннях установили кондиціонери, створили вільний доступ до інтернет-мережі, закупили нове обладнання. А учасники АТО, інваліди, вагітні обслуговуються без черги в окремого адміністратора.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter