У Полтаву на мітинг проти тарифів приїхав Тягнибок (ФОТО, ВІДЕО)

Суспільство
Надія Труш9 червня 2015 о 18:272457 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаву на мітинг проти тарифів приїхав Тягнибок (ФОТО, ВІДЕО)
Під час мітингу збирали підписи на підтримку законопроекту про заборону торгівлі землею сільськогосподарського призначення та висловили протест проти тарифів.

На площі перед облдержадміністрацією зібралися обурені тарифами люди з різних населених пунктів області.

У Полтаву на мітинг проти тарифів приїхав Тягнибок (ФОТО, ВІДЕО)У Полтаві відбувся мітинг проти тарифів. Фото Надії Кучер

Проте акція була не багатолюдною. Присутніх було приблизно за сотню. Серед присутніх – нардепи Юрій Бублик і Олег Тягнибок.

Люди тримали у руках державні та партійні прапори, плакати "Український газ – українцям!", "Вищі тарифи – багатші олігархи!", "Обленерго, облгаз – в державну власність!".

Неподалік площі розташувалася мобільна приймальня нардепа Бублика та намет, в якому бажаючі могли залишити свій підпис на підтримку ініційованого "Свободою" законопроекту щодо заборони торгівлі землею сільськогосподарського призначення. Громадський спокій оберігали кілька міліціонерів. Втім, їхня допомога у вирішенні невеликої суперечки, яка виникла під час виступу лідера свободівців, не знадобилася. Коли слово узяв Олег Тягнибок, у натовпі почали лунати вигуки "Ганьба!". Кілька чоловіків почали сперечатися, влаштували невелику штовханину. Втім, за хвилину вона вщухла. Міліціонери, які стояли неподалік, не втручалися.

Як проходив мітинг – дивіться у відео Андрія Іванова:

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter