У селі Полтавського району запрацював дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги

Суспільство
Ольга Матвієнко27 січня 2016 о 08:411151 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У селі Полтавського району запрацював дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги
Отримати консультацію можна за допомогою Skуpe-зв’язку.

У селі Полтавського району запрацював дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомогиУ Мачухах запрацював дистанційний пункт безоплатно правової допомоги. Фото – bm-services.in.ua

25 січня в приміщенні Мачухівської сільської ради Першим полтавським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги відкрили дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги за допомогою Skуpe-зв’язку.

У цьому дистанційному пункті кожен, хто потребує безкоштовної вторинної правової допомоги, може поспілкуватися з працівником Першого полтавського місцевого центру та отримати інформацію про місцезнаходження місцевого центру, послуги, які ним надаються, графік роботи та інше; перевірити свою приналежність до категорії осіб, які за законом мають право на таку допомогу; дізнатись про документи, які необхідно подати для отримання безкоштовної вторинної правової допомоги та іншу інформацію, що стосується безоплатної вторинної правової допомоги.

Читайте також: У полтавській бібліотеці безкоштовно консультує юрист

Такі дистанційні пункти планують створити щонайменше по одному в кожному районі, яким опікується Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги розташований за адресою: Полтавська область, Полтавський район, с. Мачухи, вул. Лялі Убийвовк, 1.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter