Як полтавці рятуються із снігових пасток (ВІДЕО, ФОТО)

Суспільство
Надія Труш19 січня 2016 о 17:1432141 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Як полтавці рятуються із снігових пасток (ВІДЕО, ФОТО)
Жителі міста не чекають комунальників, а беруться за лопати і розчищають сніг.

Тема для обговорень №1 у Полтаві зараз – сніг. Такої сніжної зими місто не бачило давно. Транспортний колапс у місті, спричинений снігопадом, лише посилився. Полтавці не могли дістатися до роботи або навчання, околиця міста узагалі відрізана від світу.

«Коло» дізнавалося у жителів обласного центру, як вони виборсуються із снігових пасток.

Як полтавці рятуються із снігових пасток (ВІДЕО, ФОТО)

Ми пройшлися однією із центральних вулиць міста, Жовтневою. Дорога, якою рухається міський громадський транспорт, розчищена, але машини і автобуси все одно грузнуть. Ситуацію ускладнює і те, що сніг не припиняє йти.

Обласні комунальники розчищають ділянку біля ОДА, міських же за роботою ми на час зйомок не побачили. До речі, дітлахи неподалік облдержадміністрації зробили із снігу трон, нині це місце полтавці облюбували для фотосесій. Біля магазинів та інших приватних установ полтавці розчищають сніг самі. Загалом, основними центральними вулицями можна пройти. А от у дворах ситуація набагато гірша. Щоб дістатися до гаража, люди змушені годинами займатися «зимовим фітнесом» – махати лопатою. Тим, чиє авто було припарковане просто неба, пощастило ще менше, машини майже повністю занесло снігом. Одна полтавці нарікають на недобросовісну владу, інші мовчки відкопують власний автомобіль чи під’їзд. Але більшість жителів твердять, що не гріх і самим сніг розчистити, мовляв, чекати допомоги від комунальників не варто. Більше дивіться у нашому відео:

Текст Надії Труш

Фото Юлії Обелець

До теми: У зв’язку з негодою на Полтавщині допомагати водіям на дорогах будуть радіостанції

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter