Яценюк у Полтаві анонсував появу «українських шерифів», а Аваков – як змінюватиметься поліція

Суспільство
Юлія Обелець24 вересня 2015 о 07:591514 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Яценюк у Полтаві  анонсував появу «українських шерифів», а Аваков – як змінюватиметься поліція
В маленьких містах та селах дільничних міліціонерів замінять «українські шерифи»

Яценюк у Полтаві анонсував появу «українських шерифів»Яценюк у Полтаві анонсував появу «українських шерифів»

МВС розпочало вже другу програму по запровадженню роботи поліцейських не тільки у великих містах, але й в маленьких містечках і селах. Це програма «українського шерифа». На місце дільничної міліції прийдуть нові поліцейські - не тільки в новій формі, на нових автомобілях, але в першу чергу з новим тренуванням, з новою філософією, новою політикою відношення до кожного громадянина, – наголосив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк у середу, 23 вересня, на виїзному засіданні Уряду в Полтаві. – Ці так звані «українські шерифи» повинні знати кожну родину, кожну хату, кожну сім'ю на своїх дільницях в маленьких містечках, в селах, в районних центрах, - цитують Арсенія Петровича на Урядовому порталі.

Нагадаємо, у Полтаві набір до поліції стартував з рекордом (відеорепортаж)

Поява нових українських поліцейських на вулицях маленьких міст і сіл, за словами Глави Уряду, дасть змогу допомогти громадянам і «безпосередньо вирішувати проблеми в кожному містечку, місті і селі».

Для цієї програми Уряд додатково передбачив у бюджеті 140 мільйонів гривень:

– Зараз Міністр внутрішніх справ активно працює з нашими західними партнерами – нам допомагають Сполучені Штати Америки, Канада і країни-члени Європейського Союзу, щодо отримання фінансування для Національної поліції як на поточний, так і на наступний рік.

Арсен Аваков розповів, як змінюватиметься поліція

Першою з підрозділів міліції зазнає змін служба дільничних інспекторів, наступними за нею стануть ДАІ, слідчі і кримінальний блок відомства. Про це очільник МВС заявив сьогодні, 23 вересня, під час робочої поїздки до Полтави в рамках відкриття набору до патрульної поліції міста.
Після дільничних інспекторів міліції зміни торкнуться слідчих підрозділів і служб кримінального блоку Міністерства внутрішніх справ. Наступними стануть підрозділи дорожньої поліції, які змінять ДАІ на автошляхах держави, та експертна служба.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter