З нагоди приїзду Яценюка і Авакова у Полтаві двічі вшанували пам’ять полеглих визволителів

Суспільство
Надія Труш23 вересня 2015 о 12:581883 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 З нагоди приїзду Яценюка і Авакова у Полтаві двічі вшанували пам’ять полеглих визволителів
Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк і міністр МВС Арсен Аваков разом із місцевою владою та ветеранами принесли квіти до Вічного вогню.

З нагоди приїзду Яценюка і Авакова у Полтаві двічі вшанували пам’ять полеглих визволителівЗ нагоди приїзду Яценюка і Авакова у Полтаві двічі вшанували пам’ять полеглих визволителів. Фото mvs.gov.ua (3 шт)

Вранці аналогічний захід відбувся за участі школярів та студентів. Від влади були присутніми мер Олександр Мамай, голова облради Петро Ворона, заступник очільника області Олег Пругло.

Через деякий час Арсеній Яценюк та Арсен Аваков взяли участь у заходах, присвячених Дню міста Полтава та 72-ій річниці визволення міста від німецько-фашистських загарбників. Про це йдеться на офіційному сайті УМВС в Полтавській області.

У заходах також взяли участь Міністр юстиції Павло Петренко, начальник
Департаменту патрульної поліції Олександр Фацевич, начальник УМВС України в Полтавській області Олег Бех, голова Полтавської обладміністрації Валерій Головко, голова Полтавської обласної ради Петро Ворона та міський голова Полтави Олександр Мамай. Зауважимо, під час ранкового покладання голови облдержадміністрації не було.

З нагоди приїзду Яценюка і Авакова у Полтаві двічі вшанували пам’ять полеглих визволителів

А от ветерани були. Разом із першими особами держави вони вдруге пройшлися під спекотним сонцем, аби вшанувати пам’ять полеглих захисників. Яценюк і Аваков у супроводі представників міської та обласної влади, міліції пройшли ходою до пам’ятника, де поклали квіти. Наостанок зробили спільне фото разом із сивими мужніми чоловіками.

З нагоди приїзду Яценюка і Авакова у Полтаві двічі вшанували пам’ять полеглих визволителів

До теми: Куди можна піти в Полтаві на День міста

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter