Полтавець став переможцем всеукраїнського конкурсу «Волонтер року-2013»

Ритм життя
Ольга Матвієнко28 серпня 2014 о 08:222078 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець став переможцем всеукраїнського конкурсу «Волонтер року-2013»
​Дмитро Таран посів перше місце в одній із номінацій Національного конкурсу.

 Полтавець став переможцем всеукраїнського конкурсу «Волонтер року-2013»Лауреати та переможці Національного конкурсу "Волонтер року-2013". Фото надане прес-службою РЦ "Гурт"

Цього року в Національному конкурсі «Волонтер року-2013» визначили 18 переможців. Вони посіли 1-3 місце у шести номінаціях. Серед них і полтавець Дмитро Таран, який став найкращим у номінації «Сфера захисту прав людини та представлення інтересів громадян».

Нагородження лауреатів та переможців відбулося у Києві 27 серпня.

– Існує теза, що рушійною силою будь-яких змін є 3-5% громадян, які є активними, самостійно ставлять перед собою глобальні задачі і беруть на себе відповідальність за долі інших. Приємно тиснути руку таким людям, дякувати за їхні справи. Сподіваюся, що їхній приклад надихатиме інших і стимулюватиме тих, хто ще сумнівається, чи варто вкладати зусилля у волонтерство. Варто! Необхідно! А нагорода – вона завжди знайде свого власника, чи це буде конкурс, аналогічний сьогоднішньому, чи вдячність від тих, хто живе поряд, – відзначила керівник проекту «Волонтер року-2013» Тетяна Гончарук.

Безумовно, важливим фактором визнання внеску волонтерів є той факт, що нагороди їм вручав міністр Кабінету Міністрів Остап Семерак, а з вітальним словом звернулися директор Швейцарського бюро співробітництва в Україні Гуідо Бельтрані та Директор Відділу зі зв’язків із громадськістю Компанії «Кока-Кола Україна» Олеся Жулинська.

Дмитро Таран із Полтави волонтерською діяльністю займається із 11 класу вже протягом 9 років. У 2013 році він спрямував свою роботу у напрямах комунального господарства та благоустрою, соціального захисту населення, співпраці громади та влади.

Завдяки його співпраці із КП «Міськсвітло» у селищі Яківці відремонтували вуличні світильники. Встановили 15 нових люків у селищі та місті. Спільно з працівниками Київського райвиконкому Дмитро відремонтував у згаданому мікрорайоні дитячий майданчик. Крім того волонтер надавав консультації населенню щодо оформлення пенсій та пільг.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter