Cтрілянина в Решетилівці: версія міліції та чутка з народу

Ситуація
Юлія Обелець8 травня 2014 о 18:2479295 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Cтрілянина в Решетилівці: версія міліції та чутка з народу
Стали відомі нові подробиці конфлікту на трасі в Решетилівці. На сайт УМВС опублікували офіційне повідомлення щодо події. Проте редакції «Коло» стала відома ще і версія місцевих жителів.

Cрілянина в Решетилівці: версія міліції та чутка з народу

– Близько 16.00 8 травня працівники спецпідрозділу МВС, повертаючись зі східних областей України, здійснювали конвоювання затриманих сепаратистів. На в’їзді в селище Решетилівка Полтавської області невідомий чоловік на автомобілі «ВАЗ – 2121» намагався перешкодити руху конвойної колони. Це розцінили як напад на конвой і застосували вогнепальну зброю. Чоловік, який перебував у салоні «НИВИ» загинув. На місці події працює слідчо-оперативна група міліції та прокуратури, а також обласне керівництво усіх правоохоронних відомств.

Тим часом у самій Решетилівці, жителя якої нібито і застрелили, говорять про його добрі наміри. Мовляв, він помітив сепаратистів на трасі й повідомив про це ДАІ, аби завадити їм заїхати в наші краї. Проте останні нібито відмовились реагувати, тож чоловік вирушив діяти самостійно – у результаті отримав смертельну кулю.

Проте, як все було насправді має з’ясувати прокуратура. Адже за даними УМВС, саме ця установа проводить подальше розслідування.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter