З двох полтавських магазинів намагались винести елітний алкоголь

Ситуація
Юлія Обелець21 липня 2014 о 07:401520 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 З двох полтавських магазинів намагались винести елітний алкоголь
Нещодавно за добу полтавські міліціонери зафіксували дві спроби крадіжок з супермаркету – намагались винести дорогі напої.

Двоє полтавців спокусились на крадіжку елітного алкоголю

– 40-річний полтавець намагався винести пляшку лікеру з магазину в Октябрському районі міста Полтава, загальною вартістю 250 гривень. Проте дивна поведінка чоловіка викликала підозру, тому на місце вчасно викликали правоохоронців та затримали зловмисника, – йдеться на сайті УМВС у Полтавській області. – Інший факт крадіжки зафіксували того ж дня. 34-річний безробітний житель обласного центру викрав пляшку коньяку, вартістю в 278 гривень, аби разом з другом відсвяткувати важливу подію.

Обох правопорушників доставили до Октябрського райвідділу міліції для з'ясування обставин та деталей злочину. Речові докази з місця події вилучели, слідство триває.

Любителям безкоштовного елітного алкоголю загрожує покарання, відповідно до частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), у вигляді штрафу від 850 до 1700 гривень або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до шести років.

До речі, у Полтаві склали рейтинг популярних "елітних" крадіжок

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter