Міліція розшукує бойовика з Донеччини, що проживав на Полтавщині

Ситуація
Юлія Обелець22 січня 2015 о 18:323132 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міліція розшукує бойовика з Донеччини, що проживав на Полтавщині
Кирила Панасенка полтавські правоохоронці підозрюють у причетності до збройних формувань, які діють на Сході країни.

Міліціонери розшукують донеччанина, який жив на ПолтавщиніКирил Панасенко. Фото з сайту обласної міліції

Про його розшук під час прес-конференції повідомив Юрій Сулаєв, речник УМВС області:

– Розшукується молодий чоловік за крадіжки та участь у незаконних збройних формувань, які призвели до тяжких наслідків. Він проживав у Полтавському районі, сам родом з Донеччини. Нині у нас є всі підозри та підстави розшукувати цю людину за скоєння тяжких злочинів у складі незаконних збройних формувань, що діють на Сході країни. На цю роботу націлений весь особовий склад УМВС. Йде профілактична робота і серед переселенців. В черговий раз звертаємося до населення повідомляти міліцію про заїзд підозрілих осіб в їхній населений пункт. Від цього залежить безпека всіх українців. Ми повинні бути згуртовані як ніколи і працювати як єдиний часовий механізм.

На сайті обласної міліції щодо молодика пишуть:

Панасенко Кирило Володимирович 11.11.1991 р.н., уродженець Донецької області мешканець с. Кірово Полтавського району Полтавської області, який підозрюється у скоєнні кримінальних правопорушень передбачених ч.2 ст. 185 та ч.5 ст. 260 КК України.

У разі отримання будь-якої інформації стосовно місця перебування розшукуваного – повідомити по телефону (0532) 51-76-03.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter