На Полтавщині в обстріляному з гранатомета авто виявили обгорілі тіла: подробиці

Ситуація
Юлія Обелець30 жовтня 2014 о 10:281602 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині в обстріляному з гранатомета авто виявили обгорілі тіла: подробиці
У інкасаторському автомобілі, на який вчинили напад, знайшли 3 обгорілих тіла та ще одне – біля водійських дверей.

На Полтавщині в обстріляному з гранатомету авто виявили обгорілі тіла: подробиці

Нагадаємо сьогодні, 30 жовтня, о 00.10 на кордоні Полтавської та Донецької областей напали на інкасаторське авто – стріляли з гранатомета та автоматичної зброї. Попередньо на сайті міліції Полтавщини йшлося про те, що випадок стався в Кобеляцькому районі Полтавської області неподалік села Бродщина.

Подробиці інциденту повідомили і на сайті Дніпропетровської обласної міліції.

– 30 жовтня о 00.10 до чергової частини Царичанського райвідділу міліції від працівників УДСО Дніпропетровській області надійшло повідомлення про те, що неподалік від с. Ляшківка на території Царичанського району пропав зв’язок з інкасаторським автомобілем одного із комерційних банків, який перевозив гроші, – йдеться на сайті ГУМВС України в Дніпропетровській області. –– Авто знайшли в кюветі на території Царичанського району на відстані 500 метрів від знаку Дніпропетровська область. У згорілому «Volkswagen Т-5» знаходились 3 обгорілих тіла, та біля водійських дверей тіло ще одного чоловіка. Серед загиблих 2 співробітника УДСО та 2 інкасатора банку.

При обстеженні на кузові автомобіля встановили чисельні механічні пошкодження зі всіх сторін, які характерні для пострілів з гранатомету. Сейф у вантажному відсіку автомобіля відкритий, гроші відсутні. Сума збитку встановлюється.

На території Дніпропетровської та Полтавської областей введений план «Сирена». Приймаються заходи для встановлення обставин злочину та затримання нападників.

На сайті ГУМВС України у Дніпропетровській області виставили фото двох загиблих колег – працівників ДСО, і виразили співчуття рідним.

На Полтавщині в обстріляному з гранатомету авто виявили обгорілі тіла: подробиці

На Полтавщині в обстріляному з гранатомету авто виявили обгорілі тіла: подробиці

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter