На Полтавщині затримали педофіла

Ситуація
Юлія Обелець29 грудня 2014 о 10:281127 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині затримали педофіла
В Кременчуці 52-річний чоловік розбещував дітей. Кількість постраждалих від дій зловмисника ще встановлюють.

На Полтавщині затримали педофілаНа Полтавщині затримали педофіла. Фото politikus.ru

Повідомлення про подію надійшло минулої п’ятниці до міського відділу на мікрорайоні Молодіжний Кременчуцького міського відділення міліції, – йдеться на сайті УМВС області. За допомогою до правоохоронців звернулися батьки двох 10-річних хлопчиків. Жителі Кременчука заявили про те, що в одній із квартир по проспекту 50 років Жовтня невідомий чоловік розбещував їхніх дітей. Діти розповіли батькам про те, що незнайомець запросив їх до себе, де демонстрував журнали та предмети, незрозумілі для дітей, роздягався сам і роздягав їх.

Правоохоронці в ході оперативних заходів затримали винуватця. Ним виявився 52-річний місцевий житель.

Пояснювати свої дії під час затримання чоловік відмовився. На даний час з винуватцем спілкуються слідчі.

– Під час слідчих дій вилучили ряд речових доказів, які підтверджують причетність до скоєного затриманого. Нині ми встановлюємо скільки дітей стало потерпілими від дії зловмисника - розповів Віктор Селич, начальник МВ на мікрорайоні Молодіжне Кременчуцького міського відділу міліції.

На період слідства винуватець затриманий та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 156 Кримінального кодексу України (Розбещення неповнолітніх). За скоєне чоловікові загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter