Обороняючи Донецький аеропорт, загинув боєць з Полтавщини, ще одного контузило

Ситуація
Юлія Обелець20 січня 2015 о 11:592470 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Обороняючи Донецький аеропорт, загинув боєць з Полтавщини, ще одного контузило
В аеропорту Донецька загинув ще один його захисник – житель Гребінківського району, іншого вояка контузило.

Обороняючи Донецький аеропорт, загинув боєць з Полтавщини, ще одного контузилоОбороняючи Донецький аеропорт, загинув боєць з Полтавщини, ще одного контузило. фото mignews.com.ua

Цього разу трагедія застала Гребінківщину. Як повідомляють жителі райцентру, двох їхніх вояків, які обороняли Донецький аеропорт, поранили. Один загинув відразу, іншого контузило.

Не стало 38-річного бійця В’ячеслава Лисенка, у нього залишився 9-річний син. Жив чоловік у селі Березівка Гребінківського району. Раніше уже отримував поранення. Знайомі його рідні розповідають, що ще в суботу, 17 січня, зранку він розмовляв з мамою по телефону. Та ввечері цього ж дня – слухавки вже не брав.

Поховають героя завтра, 21 січня. З неофіційних джерел відомо, попрощатися з загиблим бійцем земляки зможуть цього дня біля райдержадміністрації, де проведуть відповідну церемонію.

Подальша доля іншого вояка з Гребінківського району, якого контузило, поки що невідома. Звати його Володимир.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter