Полтавський завод присвоїв 3 мільйони на ремонт, якого не проводив

Ситуація
Юлія Обелець24 вересня 2014 о 12:341807 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавський завод присвоїв 3 мільйони на ремонт, якого не проводив
«Полтавський тепловозоремонтний завод» отримав 3 мільйони гривень бюджетних коштів на ремонт тепловоза. Але, як з’ясувала прокуратура, гроші витратили не в тих цілях.

Полтавський завод отримав 3 мільйони на ремонт, якого не проводивФото www.pravdorub.kr.ua

За фактом розпочато кримінальне провадження

– Встановлено, що у червні 2008 року завод прийняв на ремонт тепловоз серії ТЕП-70, за що ДП «Південна залізниця» перерахувала майже 3 млн. грн. передоплати, – йдеться у повідомленні на сайті обласної прокуратури.

За словами заступника прокурора області Олега Кириченка, під час перевірки з’ясували, що фактично запасні частини до тепловоза не мінялися. Тепер досудове розслідування має встановити куди поділися перераховані на ремонт гроші.

Відомості про зазначений факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення чужого майна, вчинене в особливо великих розмірах). За підслідністю для проведення досудового розслідування матеріали направили до слідчого управління УМВС України в Полтавській області.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter