У Полтаві затримали серійного квартирного крадія

Ситуація
Юлія Обелець4 червня 2014 о 15:322262 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві затримали серійного квартирного крадія
Сьогодні, 4 червня, затримали серійного крадія, на рахунку якого 24 квартири полтавців. Зловмисник встиг «очистити» квартири в усіх районах обласного центру

У Полтаві затримали серійного квартирного крадіяУ Полтаві затримали серійного квартирного крадія. Фото life24.kz

35-річний полтавець проникав у житло методом віджиму пластикових вікон, або розбивав скло. Забирав гроші, золото, техніку… А потім збував у ломбарди, або продавав випадковим людям.

– На рахунку «домушника» 11 квартир у Ленінському, 10 - в Октябрському, 3- в Київському районах міста Полтава, – повідомляються на сайті УМВС у Полтавській області. – Зловмисника, який вже і раніше мав проблеми із законом, сьогодні затримали працівники карного розшуку райвідділу.

За який час полтавцю вдалось обікрасти таку кількість осель поки ще в міліції не готові сказати. Проте відомо, що частково викрадені речі вилучили. Їх повернуть власникам. Решту краденого розшукує міліція.

Розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

До теми - Полтавців закликають ставити «квартири під охорону»; ціни

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter