З полтавських магазинів колишні в’язні викрали елітний алкоголь

Ситуація
Юлія Обелець6 жовтня 2014 о 15:161653 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 З полтавських магазинів колишні в’язні викрали елітний алкоголь
За минулі вихідні міліція Полтави зареєструвала два факти крадіжок алкоголю з вітрин магазинів міста.

З полтавських магазинів колишні в’язні викрали елітний алкогольЗ полтавських магазинів колишні в’язні викрали елітний алкоголь. Фото b-port.com

У суботу, 4 жовтня, в Октябрському районі чоловік намагався викрасти пляшку елітного шампанського, загальною вартістю 220 гривень, – йдеться на сайті УМВС. – Проте винести її з магазину не вдалося, адже працівники закладу вчасно помітили підозрілу поведінку покупця і викликали правоохоронців. Зловмисником виявився 52-річний непрацюючий раніше засуджений громадянин України.

Наступного дня подібний випадок трапився і в Київському районі міста. 42-річний раніше засуджений громадянин викрав дві пляшки коньяку з супермаркету. Правопорушника затримали.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 850 до 1700 гривень або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter