Бенюк-Кукоба програла суд проти Жиденка і Нової Полтави

Скандали
29 березня 2016 о 11:373455 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Бенюк-Кукоба програла суд проти Жиденка і Нової Полтави
Суд постановив відмовити в задоволенні позову в повному обсязі.

17 березня 2016 року Октябрський районний суд м. Полтави розглянув у відкритому судовому засіданні цивільну справу № 554/9556/15-ц за позовом Бенюк Анни Анатоліївни до Жиденка Лева Анатолійовича, громадської організації «Відкрита громадська платформа «Нова Полтава», Бехтіра Юрія Анатолійовича та фізичної особи-підприємця Гольтвяниці Ірини Валентинівни про зобов’язання припинити використання імені.

Бенюк-Кукоба програла суд проти Жиденка і Нової ПолтавиКолаж Юлії Деркач

Від сторін були присутні: представник позивача – Романов Юрій, представник відповідача – Ісаян Шалва.

У своєму позові Анна Бенюк перелічувала здобутки свого батька та вимагала припинити використання його імені. Звинувачувала вищезазначених осіб у недостовірній інформації і не тільки.

Рішенням суду було встановлено, що в даному випадку відсутні порушення щодо використання імені. Також судом зазначено, що так як Бехтір Ю.А. за часів життя Кукоби А.Т. був його заступником, він має право посилатися на отриманий досвід.

І, спираючись на Європейську практику, суд вважає, що позовні вимоги Бенюк А.А. є безпідставними, необґрунтованими та такими, що не підлягають задоволенню (повний текст рішення додається).

Бенюк-Кукоба програла суд проти Жиденка і Нової Полтави

Бенюк-Кукоба програла суд проти Жиденка і Нової Полтави

Бенюк-Кукоба програла суд проти Жиденка і Нової Полтави

Відповідачі по справі прокоментували рішення суду.

Лев Жиденко:

- Суд виніс очевидне, як на мене, рішення. Мені навіть коментувати нічого не хочеться. Тут важливіше інше – заради чого Анна Кукоба подавала до суду? Не буду пригадувати весь той бруд, що було вилито на мене. Всі і так розуміють, для чого це робилося.

Юрій Бехтір:

- Знову починаю вірити в справедливість правосуддя в Україні. Мильна бульбашка, яку старанно надували опоненти Лева Жиденка, лопнула.

Ірина Гольтвяниця:

- Під час розгляду справи, на мою думку, були об’єктивно та всебічно досліджені докази, надані мною під час подання заперечень. У судовому рішенні встановлено, що жодним із співвідповідачів, в тому числі мною, не було допущено порушень, на які посилалася у своєму поданні позивачка. З рішенням погоджуюся в повному обсязі та вважаю, що воно винесене законно та у відповідності до чинного законодавства.

Вікторія Родічева прес-секретар ВГП «Нова Полтава»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter