ЗМІ: на Полтавщині кандидату в депутати міліціонери намагались підкинути наркотики

Скандали
Юлія Обелець25 вересня 2015 о 08:4025671 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ЗМІ: на Полтавщині кандидату в депутати міліціонери намагались підкинути наркотики
Головний міліціонер призначив службове розслідування за фактом, оприлюдненим в Інтернеті, щодо підкидання наркотиків депутату.

Кандидату в депутати міліціонери намагались підкинути наркотики: Бех призначив службове розслідування Кандидату в депутати міліціонери намагались підкинути наркотики. Фото gorodok.rv.ua

4 вересня на веб-сайті «http://novostiua.net» опубліковали інформацію: «Кандидат в депутаты сообщил, что милиционеры пытались подбросить ему наркотики». Начальник УМВС України в Полтавській області Олег Бех призначив службове розслідування по даному факту, – йдеться на сайті обласної міліції, де власне і обіцяють оприлюднити результати перевірки.

До слова, за інформацією novostiua.net, наркотики намагались підкинути в Кременчуці 24 вересня ввечері бізнесмену Констянтину Терещенку, який збирається балотуватись в депутати міськради від партії «Опозиційний блок».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter