Міський голова потрапив в ДТП та напав на журналістку

Скандали
Костянтин Корягін14 серпня 2014 о 06:566202 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міський голова потрапив в ДТП та напав на журналістку
В Полтаві на перетині вулиці Фрунзе і траси Київ-Харків відбулося ДТП за участю міського голови Олександра Мамая.

Внаслідок зіткнення суттево пошкоджено три автомобілі - BMW X5, Daweoo Lanos та Subary. У BMW з номерами BI 1638 BM вирване переднє колесо та вм'ятина на лівому крилі. За версією ДАІ винуватцем був водій Subaru. Але чомусь сам мер, його заступник В'ячеслав Стеценко і чоловік, особа якого поки що не встановлена, разом здійснили напад на журналіста.

Міський голова потрапив в ДТП та напав на журналістку

Людмила Волошина, журналіст інтернет-видання "Іскра простих людей", встигла зробила лише пару фото, як троє чоловіків накинулися на неї, почали викручувати руки та виривати фотоапарат. На слова "я журналіст" чоловіки не реагували. Перехожі лише спостерігали, як міський голова з товаришами застосовують до дівчини грубу силу. Допоміг колега з Полтавського громадського телебачення, який заступився за дівчину і буквально вирвав її з рук нападників. На руках журналіста лишились характерні почервоніння, пошкоджено фотоапарат та розбиті окуляри дівчини.

Міський голова потрапив в ДТП та напав на журналістку

Коли приїхали працівники ДАЇ, номери з авто Мамая зняли. Також міський голова нецензурно висловлювався в бік знімальної групи та журналістів, погрожуючи розправою.За фактом здійснення нападу, та перешкоджання журналістській діяльності складено протокол. Заяву передано в Полтавське міське управління міліції.