Начальник Держземагенства Полтавщини не прийшов на апаратне засідання, де обговорювали cкандальні земельні питання

Скандали
Андрій Іванов30 березня 2015 о 09:432335 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Начальник Держземагенства Полтавщини не прийшов на апаратне засідання, де обговорювали cкандальні земельні питання
Сьогодні, 30 березня, на апаратній нараді розглядали стан земельних відносин у області.

Начальник Дерземагенства Полтавщини не прийшов на апаратне засідання де обговорювали питання його звільнення Ярослав Сколота. Фото: Надії Кучер

Проте сам Сколота, на якого написали 30 колективних звернень від фермерів та фермерських господарств зі скаргами на бездіяльність, на апаратне засідання не з’явився.На нараді розглядали питання про стан земельних відносин у Полтавській області та виділення земельних ділянок сільськогосподарського призначення.

Сколота прислав заступника, який пояснив, що його начальник – у відрядженні. Валерій Головко, голова Полтавської обласної державної адміністрації, був незадоволений тим, що Ярослав Сколота не з’явився.

– Де він є, – сказав пан Головко. – Невже у слідчий ізолятор відряджений?

За словами очільника Полтавщини, громадськість «обриває» телефон зі скаргами на різноманітні корупційні схеми в Держземагенстві.

Тим часом заступнику прийшлося «віддуватися» за керівника. Він не міг надати конкретні відповіді на більшість питань сільських та селищних голів та керівників райдержадміністрацій, щодо надання земель області у користування фермерам, сільгосппідприємствам та громадянам, передає Ольга Правденко, журналіст "Кола".

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter