Мер Полтави зізнався, що йшов на вибори без передвиборчої програми

Вибори-2015
Ольга Правденко16 листопада 2015 о 13:292828 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мер Полтави зізнався, що йшов на вибори без передвиборчої програми
Довгі пошуки програми Олександра Мамая не дали результатів.

Мер Полтави зізнався, що йшов на вибори без передвиборчої програмиМіський голова Полтави Олександр Мамай

Новообраний голова Олександр Мамай у ексклюзивній розмові з журналістом «Кола» розповів, що його передвиборчу програму ні журналісти, ні виборці, так і не побачили, бо її не було.

– Програму ніхто не міг знайти, бо її не було. Я продовжував виконувати те, що обіцяв за попередньої каденції. Навіщо я буду писати в програмі асфальтування доріг, якщо я їх і так асфальтую? Дороги треба ремонтувати всі. У нас в Полтаві їх зовсім не було. Моя принципова позиція – нехай в нас буде 2-3 дороги, але вони будуть відремонтовані капітально, – каже Мамай. – Навіщо я буду писати про ремонти дахів, якщо попередній міський голова ( про Матковскього, авт.) відремонтував за всю свою каденцію 30 чи 40 дахів, а ми за один рік – 70. Якщо ми продовжуємо встановлювати дитячі майданчики в дитячих садочках, для чого про це писати? За цей рік установили 18 майданчиків, будемо й далі це робити. Що стосується тролейбусів, то за каденції попереднього мера (Андрія Матковського, авт.) їх виїжджало на маршрут 33-34, а за моєї – 49. Оце й вся програма. Що ж мені ще писати? Я продовжував програму, з якою йшов на вибори у 2010 році, тому що вона на все життя.

Нагадаємо, новоспечений мер Полтави відмовився виконувати закон «Про декомунізацію»

Про нові та старі обіцянки міського голови читайте на сайті вже незабаром.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter