Олександр Мамай: суддя вимагала з мене 5 тисяч доларів за закриття справи

Скандали
Юлія Обелець26 січня 2015 о 12:2326351 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олександр Мамай: суддя вимагала з мене 5 тисяч доларів за закриття справи
Міський голова Полтави твердить, що суддя Лариса Гольник вимагала від нього хабара за закриття справи відносно нього.

Олександр Мамай: суддя вимагала з мене 5 тисяч доларів за закриття справи

26 січня, очільник духовної столиці України зібрав журналістів, аби зробити заяву. Тему екстреного повідомлення прес-служба міськради не афішувала. Отримавши такий анонс, редакція «Кола» мала сподівання, що Олександр Федорович збирає ЗМІ щодо імовірного посилення заходів оборони міста. Адже 24 січня в Маріуполі стався теракт, під час якого загинуло 30 осіб та понад 100 поранили. Тим більш, сьогодні на Полтавщині оголошено День жалоби з цього приводу.

Окрім того, в соцмережах місцеві активісти опублікували звернення до міського голови Полтави. Зокрема, в зверненні пишуть про стурбованість громади станом готовності нашого міста до терористичної загрози, враховуючи трагічні події в зоні АТО, а також напад на Маріуполь.

Проте мас-медіа очільник Полтави зібрав з іншого питання:

– Я, міський голова Полтави Мамай Олександр Федорович, роблю офіційну заяву. Протягом минулого тижня з 19 по 23 січня суддя Октябрського районного суду Гольник Лариса Владленівна провокувала мене на дачу хабара. Це все мною зафіксовано. Сьогодні з відповідними заявами я вже звернувся в прокуратуру Полтавської області та СБУ Полтавщини. На жаль, в інтересах слідства, я не можу вам надати більше інформації. ЇЇ я оприлюдню органам слідства, коли мене викличуть в якості свідка. Я думаю, ви знаєте, що є справа відносно мене (протокол про корупцію) досі в судді не розслідувана. І минулого тижня суддя Гольник вимагала від мене хабара за закриття цієї справи. Сума хабара – 5 тисяч доларів США.

Олександр Мамай: суддя вимагала з мене 5 тисяч доларів за закриття справи

Олександр Мамай: суддя вимагала з мене 5 тисяч доларів за закриття справи

І лише після такої заяви Олександр Мамай, коли йому поставили питання щодо того, чи будуть в місті проводитись певні заходи з посилення оборони міста, прокоментував ситуацію з Маріуполем. Про це читайте на «Коло» незабаром.

Читайте також коментар судді Лариси Гольник щодо заяви Олександра Мамая

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter