Робітника звільнили з підприємства за те, що сказав правду журналісту про затримку зарплати

Скандали
Ольга Правденко1 липня 2015 о 16:301489 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Робітника звільнили з підприємства за те, що сказав правду журналісту про затримку зарплати
Працівника звільнили з будівництва спорткомплексу на Петра Юрченка, 1-А через те, що сказав правду журналісту.

Робітника звільнили з підприємства за те, що сказав правду журналісту про затримку зарплатиМихайло Василенко

Михайла Василенка, який працював на будівництві від «Полтававодопровід» звільнили.

Чоловік тоді сказав:

– Зарплату наше підприємство видає нам із постійними затримками, де діваються ті гроші, невідомо.

За словами Михайла Василенка, наступного дня, 24 червня, на будівництво приїхав керівник підприємства ТОВ «Полтававодопровід» Валерій Калюжний та повідомив, що його звільнено.

– Керівник мені сказав, щоб я шукав собі іншу роботу, мовляв, допрацьовуєш до кінця місяця і тебе звільнено, не треба було так багато говорити. Він нецензурно лаявся і дав зрозуміти, що звільняє мене через те, що сказав правду про затримку із виплатою заробітної плати, – говорить Михайло Василенко. – Але я не шкодую за свої слова, бо це була правда. Якби ви ще раз до мене підійшли, то сказав би те саме, хоча мої колеги говорили мені, щоб я взяв свої слова назад, типу сказав директорові, що пожартував.

Василенко каже, що звертався до своїх колег із закликом не мовчати, а також розповісти про затримки із зарплатою, та люди відмовилися, бояться в нинішній скрутний час опинитися без роботи, бо кожному треба годувати сім’ю.

Екс-працівник «Полтававодопровід» зазначив, що працював на підприємстві з 15 травня, офіційна причина його звільнення – закінчення терміну дії трудового договору.

– Мені й досі не заплатили гроші за той час, що я там працював. Нещодавно видали картку зарплатну, я її вчора активував, але на її рахунку нуль гривень, – каже Михайло Василенко.

Зараз Василенко безробітній, але мовчати не збирається, за допомогою буде звертатися до депутатів міської ради та журналістів.

Ми подзвонили за коментарями в "Полтававодопровід", але керівника на місці не виявилося.

До теми: Міський голова Полтави перевірив, як будують спорткомплекс

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter