У Полтаві під судом вимагатимуть люстрації ректора ПолтНТУ

Скандали
24 листопада 2014 о 10:463642 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві під судом вимагатимуть люстрації ректора ПолтНТУ
25 листопада об 11.00 колишній викладач ПолтНТУ оскаржуватиме своє звільнення в Апеляційному суді Полтавської області вул. Жовтнева, 24.

У Полтаві під судом вимагатимуть люстрації ректора ПолтНТУАртур Ароян

Нагадаємо, полтавського активіста Артура Арояна, який є співорганізатором таких громадських проектів, як Кадетаріум, пішохідних екскурсій по місту, на початку вересня звільнили з посади викладача ПолтНТУ.

Хлопець свого часу був стипендіатом Президента України і об’єктом гордощів свого університету (адже закінчив дисертацію за два роки замість відведених трьох, про що свого часу писала прес-служба ПолтНТУ).

Тепер же звільнений викладач у судах доводить свою правоту. Перша інстанція, Октябрський районний суд, позовну заяву Арояна не задовольнила. До речі, суддя, яка винесла це рішення, Наталія Тимошенко, відома тим, що під час Євромайдану посадила під домашній арешт теперішнього заступника губернатора Полтавської ОДА Романа Чабановського і голову Полтавської облради Петра Ворону.

Разом з Артуром не здаються і його колеги та колишні студенти. В соцмережах вони закликають приходити до будівлі суду на 11:00. Із собою просять взяти національну символіку, чай в термосі та плакати на тему «Люстрацію Онищенку». Для тих, хто хоче піти на «мітинг-підтримку» разом – попередній збір о 10:30 біля будівлі архітектурного факультету.

Андрій Макаренко

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter